Low and Loud

DD Audio Redline 212d D2

129,00  (sis. ALV 24%)

DD Audio 12″ subwoofer 2″ puhekelalla

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DDRL212d-D2 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täydellisesti uudistuneissa Redline 200-sarjan subwoofereissa on monta asiaa jotka tekevät niistä edeltäjiään parempia. Uudelleen suunnitellut rungot ja ripustusten geometria mahdollistavat matalamman Fs-arvon sekä suuremman liikeradan. Nämä kaksi asiaa antavat sinulle LISÄÄ MATALAA BASSOA.

Uudistetuissa puhekeloissa on aiempaa suurempi lämmönkesto, pienentynyt induktanssi sekä parempi hyötysuhde. Näiden asioiden ansiosta saat tasapainoisemman toiston, enemmän ääntä samalla vahvistimella ja lisää tehonkestoa.

Aiemmin DD Redlinelle tunnusomaista punaista tuplatikkausta ei enää ole, sen tilalla on kartion ja lämpovaletun monikerroksisen yläripustuksen liittymäkohdassa punainen raita eli redline. Pölykupin logo on tehty heijastavasta metallikalvosta. Kaikki kartiot ja pölykupit ovat mattamustalla viimeistelyllä. Rungoissa on DD logot joko stanssattuna tai valettuna.

Kolminkertainen puhekelan tuuletus, kaksinkertaiseen alaripustukseen punotut johtimet, laminoidut alaripustukset sekä pidennetyt napakappaleet jotka ovat tehneet aina DD subwoofereista niin toimivia kokonaisuuksia, löytyvät edelleen uusistakin malleista. Kartio on lasikuidun ja paperikuidun sekoitusta ja pinnoitettu kosteudenkestävällä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan kevyt ja luja kartio joka kestää erittäin hyvin olosuhteita autossa.

Uutta Redline 200-sarjaa on 2×2 tai 2×4 ohmin puhekeloilla. Kelan halkaisija on 2″. Saatavilla on 10″ ja 12″ elementit.

Tekniset tiedot

– 12″ subwoofer
– 2″ voice coil wound of Made in USA wire
– 2x 2 ohms
– power handling 300 W RMS, 900 W Peak
– weight: 5,4 kgs
– mounting diameter: 286 mm
– mounting depth: 140 mm
– x-mech: 64 mm
– x-max: +- 10 mm
– fs: 32,3 Hz
– qts: 0,685
– vas: 42,446 litraa
– recommended ported enclosure: 49-78 liter ( NET )
– recommended sealed enclosure: 14-29 liter ( NET ).

Linkit

Lisätiedot

Paino 10,00000 g (gramma)
Valmistaja

Luokka

Ostoskori
preloader