Low and Loud

Ground Zero 400 SPL BassKit PINK

400,00  (sis. ALV 24%)

Ground Zero bassopaketti 12″ SPL-subwooferilla EFP-porttikotelossa ja 1050W D-luokan vahvistimella.

Tuotetunnus (SKU): BASSKIT GZ 400 PINK Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ground Zero 400 SPL Basskit sisältää Iridium SPL-malliston Ground Zero GZIW12SPL-subwooferin erittäin hyvin virtaavassa porttikotelossa. Klippel-optimoitu elementti kestää erittäin hyvin tehoa ja on herkkyydeltään hyvä.

Kotelon viritys on tehty EFP-portilla ( Enchanced Flow Port ) joka antaa paremman virtauksen ilman suhinoita kuin perinteinen portti. Tämän yhdistelmän herkkyys on erittäin hyvä, joten pienelläkin vahvistimella saadaan jo mukavasti ääntä. Taajuusvaste koko toistoalueella on erittäin tasainen ja antaa hyvän äänenlaadun matalimpiakin murinoita myöten.
Valmiskoteloa soittamaan paketissa on kilowatin tehoa antava Iridium-malliston monovahvistin Ground Zero GZIA1.1050D. Herkkä ja paljon tehoa kestävä elementti, toimiva kotelo ja tehokas vahvistin.

Vahvistimessa on kaiutintasoinen sisääntulo joten voit kytkeä sen myös useimpien autojen alkuperäisen soittimen perään. Ja vakiovarusteena mukana tason kaukosäätöyksikkö kaapeleineen jotta saat helposti säädetty subbarin tasoa suhteessa muihin kaiuttimiin, vaikkei soittimessa olisikaan erillistä subwoofer-lähtöä.

Tekniset tiedot

Package includes following products:

– Ground Zero GZIB 3000XSPL Pink
– GZIA 1.1150D

Technical specs:

-12″ SPL-subwoofer
– EFP-ported enclosure
– class D-amplifier
– 1050W power
– bass remote included

see further technical specs from pages of individual products

Linkit

Lisätiedot

Paino 21,40000 g
Valmistaja

Luokka

preloader