Low and Loud

Pioneer DEX-P99RS

1 300,00  (sis. ALV 24%)

Pioneer Component Reference CD-soitin

Tuotetunnus (SKU): DEX-P99RS Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kilpailukykyinen laatu, ylivoimainen ääni.
Reference-sarjan komponenteillamme on parhaimman, huippuluokan autoviihdejärjestelmän maine. Tämä johtuu siitä, että näistä komponenteista muodostuva järjestelmä on edelleen kilpailijoiden valitsema järjestelmä huippuluokan äänipiirejä varten.

Made for iPod. Works with iPhoneDEX-P99RS tarjoaa kuulijoille puhtaan, luonnollisen äänen. Järjestelmässä on integroitu, 4-kaistainen DSP sekä automaattinen aikaviivesäätö ja tasaaja, ja siksi sen laatu on vertaistaan vailla.

Sisäpuolella 16 bitin digitaaliset CD-tiedot siirtyvät suoraan 4 x 24 bitin D/A-muuntajan avulla, säröisyyden ollessa vähimmäistasolla ja äänen pysyessä luonnollisen koskemattomana. Tämä on Pioneerin ensimmäinen pääyksikkö, jossa on näin tehokas oskillaattorilaite värinän ehkäisemiseksi.

Voit liittää laitteeseen lisäksi iPodin, iPhonen ja USB-muistilaitteen ja nauttia täydellisesti musiikkikokoelmastasi riippumatta siitä, mihin se on tallennettu. Äänivastaanotin parantaa automaattisesti kokoon puristettujen äänitallenteiden laatua vastaamaan lähes alkuperäistä lähdettä.

Alan harrastajat voivat olla tyytyväisiä huippuluokan osiin, äärimmäisen tarkkoihin mekanismeihin ja huipputehoiseen rakenteeseen.

Tekniset tiedot

Linkit

Lisätiedot

Paino 3,00000 g
Valmistaja

Luokka

preloader