Low and Loud

Pioneer Tallentava kojelautakamera peruutuskamerallaVREC-DH300D

Full HD -kojelautakamera
3″ LCD-näyttö
Laaja 160 asteen kuvakulma
Tallentaa edestä ja takaa

Tuotetunnus (SKU): VREC-DH300D Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Turvallista matkaa Pioneer kojelautakameran kanssa!

Pioneerin VREC-D300D on laadukas Full HD -kojelautakamera, 3 tuuman LCD-näytöllä. Tämä malli sisältää myös peruutuskameran!

Kamerassa on laaja 160 asteen kuvakulma.

Kamera käyttää SONY ”STARVIS” -kennoa, joka takaa korkean kuvalaadun myös yöllä!

Enää ei tarvitse murehtia siitä, että huomaat jälkikäteen parkkipaikalla tulleita kolhuja. VREC-D300D sisältää Pioneerin pysäköintitilaominaisuuden, joka pitää vahtia ollessasi poissa.

Pysäköintitilan avulla kamera tallentaa tapahtumat pysäköitynäkin, jotta saat suojauksen silloinkin, kun et näe ajoneuvoasi.

VREC-DH300D on helppo yhdistää mukana toimitettavan tupakansytytinvirtaliittimen ja helposti asennettavan pidikkeen ansiosta.

VREC-DH300D sisältää 16 Gt:n microSD-kortin.

Tekniset tiedot

•2 kanavainen kojelautakameraEtu- ja takakojelautakamerapaketti, tallentaa edestä ja takaa.

• (VREC) WQHDEtukamera tallentaa tarkkaa WQHD (2 560 x 1 440p) -kuvaa noin 3,7 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin.

• 135°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän.

• YötilaKun ajat öisillä teillä tai tunneleissa, rekisterikilpi ja ympäröivät olosuhteet tallennetaan selkeästi. Tämä tuote soveltuu yöajamiseen käyttämänsä SONYn CMOS-kennon STARVIS ™ ansiosta.

• SONY ″STARVIS″ Sensor (Front and Rear)A SONY CMOS sensor ″STARVIS™*″ is used giving you detailed image and video capture, especially at night. *Front and Rear camera on Pioneer VREC-DZ700DC.

• PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla.

• (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan.

• Mukana MicroSD-kortti Pioneer toimittaa 16 Gt:n microSD-kortin tämän tuotteen mukana..

Linkit

Lisätiedot

Valmistaja

Ostoskori
preloader