Low and Loud

Rainbow IL-C4.2G BMW

259,00  (sis. ALV 24%)

2-tie erillissarja BMW etuoviin

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 231262 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Autokohtaiset kaiuttimet BMW malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja. Suoraan alkuperäisen kaiuttimen tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni.

Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.

Näitä erillissarjoja on kolmea eri tasoa. IL-C4.2G on malliston edullisin sarja, joka on jo huimasti auton alkuperäisiä kaiuttimia parempi. IL-C4.2S ( Superior ) on paremmalla diskantilla ja keskiäänen kartiolla varustettu seuraava taso. IL-C4.2PRO on BMW-malliston paras sarja, siinä paremman diskantin seurana on keraamisesti pinnoitettu keskiäänen kartio.

Voit lisätä järjestelmääsi myös autokohtaiset 8″ subwoofer-kaiuttimet. AI-Sonic BMW-SW8 on markkinoiden edistyksellisin bassokaiutin BMW-autojen penkkien alle.

Koko järjestelmällä teet autostasi konserttisalin jossa musiikin kuuntelu on todellinen nautinto!

Tekniset tiedot

– 2-way 4 inch (10 cm) Compo Set
– 20 mm ND Silk dome Tweeter
– Max. 65 Watts
– Frequency Response: 70 Hz – 22 kHz

Compatible to ALL BMW-models that have bass speakers under the front seats!

Linkit

Lisätiedot

Valmistaja

Luokka

Ostoskori
preloader